Halloween-helg

Halloween är här igen... brukar aldrig uppmärksamma det nåt särskilt, och inte i år heller... och det inte bara för att det kommer från USA, haha! Känns bara så onödigt att fira det överhuvudtaget, jag menar vi har ju redan alla helgona-afton. Den största skillnaden mellan det och Halloween är att på Halloween klär man ut sig... förstår inte grejen... Kanske är det jag som är tråkig, men i alla fall... måste stå för det jag tycker, haha!
   Det enda jag gillar med Halloween är att det brukar gå en massa bra skräckfilmer på teve! Så skönt att sitta uppe mitt i natten och kolla på skräckfilm! Rödvin är förstås ett måste, och stearinljus!
   På lördag går "När lammen tystnar" på sexan klockan nio *rekommenderar*
väldigt bra film, Anthony Hopkins utmärkt som vanligt. Utan tvekan hans bästa roll, vid sidan av Titus Andronicus i "Titus", också en film värd att se!

Såg en annan bra skräckfilm förra veckan, "Låt den rätte komma in". Har inte läst boken men det ska jag verkligen göra efter att ha sett filmen! Gå och se den, den är något så overkligt som bra, svensk skräck! Inte många skräckfilmer gjorda i sverige som håller måttet, men den här gjorde faktiskt det.

Tänkte börja skriva blogg en gång i veckan hädanefter, alltid bra att ventilera vad som har hänt under veckan, om inte annat för att hålla reda på saker och ting när man är för trött för att ha allt i huvet. Informationssamhället är väl bra, men det kan ju bli för mycket information också, haha. Känns som om huvet ska sprängas ibland, och ändå är det så svårt att bara koppla av... Ja ja, det löser sig nog, det gör det alltid.
   Jag har börjat röka mer än förut, antagligen inte bra, men det har blivit en vanesak. Det är svårt att bryta vanor, särskilt sån man ägnar sig åt dagligen, som rökning. Jag är nästan säker på att jag skulle kunna sluta när som helst om jag bara ville, men jag råkar gilla smaken. Märk väl att jag inte gillar alla sorters cigaretter, så det är inte nikotinet jag är ute efter, haha. Och ja, det vet jag att alla rökare säger! Men i mitt fall är det sant!

PS. Glöm inte fars dag den nionde november!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0