Solig dag!

Första riktiga vårdagen idag känns det som!
Vaknade ungefär vid klockan tolv idag, hade suttit uppe igårkväll och sett på film
Har ändå fått ganska mycket gjort idag:
Gick upp, gjorde tonfisksallad, städade hela studentrummet (en ovanlig företeelse), pluggade lite, skrev lite på pjäsen (håller på med en ny pjäs som heter Celeste), sitter nu här och uppdaterar bloggen!
Fått mycket gjort som sagt, det märks att man blir piggare och gladare när det är fint väder ute. Har väl nånting med C-vitamin att göra? Någon som vet?
Får hoppas det blir vår nu, jag vill inte ha mer snö....

Fyra dagar kvar till Dylan-konserten idag!!! På måndag!! Undrar vad han spelar för låtar... hoppas han kör några klassiker och inte bara nya, det är ju hans mest kända man vill höra. Blowin' in the wind....

Mycket teater nu. Tenta numero 2 ska vara inne fredag nästa vecka. Fick förresten betyget A på förra tentan, högsta betyg alltså! Så nu känner man sig verkligen inspirerad att göra ett lika bra jobb på den här... Teater under 1900-talet handlar den om. Hur mycket som helst att läsa, men intressant också förstås
Sen börjar en ny kurs, Föreställningsanalys. Vi ska gå på ett antal teaterföreställningar och sen analysera pjäserna vi har sett. Det kan nog bli kul, gillar att analysera!
Ska se tre teaterpjäser tre dagar i rad snart. Den sista mars, första april och andra april. Två hör till föreställningsanalysen, och den tredje fick vi gratisbiljetter till av universitetet. Dom är så snälla så.... gratis teater säger man ju inte nej till!

Så är läget just nu. Snart är det ju påsk också. Ska åka hem till familjen i linköping över påsken och fira med familj och släktingar. Vet dock inte hur många av mina syskon som kommer vara där, eftersom vi är spridda över hela landet.
Men det blir nog bra... allting ordnar sig

Dagens musiktips: Beatles - Ticket to ride

Kommentarer
Postat av: jossan

Anledningen till att många blir piggare av solen är att hjärnan producerar mer serotonin då, hormonet som gör oss lyckliga! :) Sen så är det D-vitamin som produceras också med hjälp av solen. Nu vet du det ;)

2009-03-21 @ 09:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0